RESIDÈNCIES CANINES - Els Tres Pins (800x600)

ELS TRES PINS

Residència Canina

La residència canina Els Tres Pins està situada en un context natural excepcional dins el terme municipal de Balsareny, a la comarca del Bages. El municipi s’estén per una vall de suau nivell travessada de nord a sud pel Llobregat, concretament en el curs mitjà del riu. La delimiten el mateix riu, el Turó del Castell i diverses serralades. La residència canina Els Tres Pins es troba en un emplaçament tranquil i sense soroll, ideal perquè la vostra mascota gaudeixi d’una estada agradable i tranquil·la.

A la nostra residència tots els gossos es troben en departaments individuals per tal d’oferir-los un millor confort en l’estada i per evitar així baralles per dominància de caràcter o disputes pel menjar.

El gos disposa d’aigua corrent i de l’alimentació adequada segons cada cas, és a dir, individualitzada en funció de si es tracta d’un cadell, de manteniment, d’alta energia, de règim o de qualsevol altra opció.

Tots els gossos surten a passejar dos cops al dia -matí i vespre- per evitar sobretot la calor del migdia en el cas de l’estiu. En el moment que el gos està passejant és quan procedim a la neteja i desinfecció del seu departament.

Durant l’estona d’esbarjo intentem jugar amb el gos si el caràcter ho permet. És convenient que, quan deixeu el vostre gos a la residència, li porteu algunes joguines i el seu llit o manta, si en disposa, perquè se senti el menys estrany i enyorat possible.

És imprescindible que porteu la cartilla veterinària actualitzada i que el gos no tingui cap malaltia contagiosa. Si el vostre gos té cap ferida o malaltia que no sigui contagiosa, caldrà un certificat veterinari que així ho acrediti. En cas contrari no es permetrà l’entrada del gos a les nostres instal·lacions.

També disposem d’un servei de recollida i lliurament del gos a domicili, servei que comprèn un cost mínim segons la distància del desplaçament.
Si desitgeu més informació sobre la nostra residència canina, podeu escriure a la Marta entrant a la pàgina www.elstrespins.com o, si ho preferiu, podeu trucar-li al telèfon 609 920 304.

 • Adreça:
  Carretera BP-4313, Km. 44.55, 08660 Balsareny, Barcelona
 • GPS:
  41°87’26.77″N 1°86’17.43″E
 • Telèfon:
  609 920 304
 • Horaris:
  .
 • Nucli zoològic:
  B23-0006