ENSINISTRADORS - Els Tres Pins (800x600)

ELS TRES PINS

Ensinistreu-vos vosaltres mateixos/es el gos

L’ensinistrament caní no és res més que ensenyar i acostumar un gos que es comporti de forma correcta en qualsevol entorn. Vosaltres mateixos/es podeu educar el vostre gos amb la nostra ajuda.

El nostre consell és que, abans d’escollir el lloc on dureu el gos a ensinistrar, comproveu personalment de quina manera s’hi treballa. Nosaltres intentem que el vostre gos aprengui a l’entorn més adequat possible.

Un cop el separem de la mare i dels germans per introduir-lo en una nova família, el gos passa un període d’adaptació, perquè es tracta d’un canvi substancial que acostuma a resultar-li traumàtic. És en aquest moment, quan comença una nova vida i li cal adaptar-se a la nova família, que nosaltres comencem a ensenyar-li tots els comportaments i hàbits indicats perquè la convivència sigui el més agradable possible.

Quan un gos fa coses malament, això és perquè no sap -o no ha entès- el que nosaltres volem. Si ens espatlla coses o no fa les necessitats al lloc adequat, primerament haurem d’esbrinar-ne el motiu. Serà quan coneguem l’origen del problema que podrem tractar-lo per tal de resoldre’l.

Si desitgeu més informació sobre l’ensinistrament caní, podeu escriure a l’Enric Bruch entrant a la pàgina www.elstrespins.com o, si ho preferiu, podeu trucar-li al telèfon 629 550 226.

 • Adreça:
  Carretera BP-4313, Km. 44.55, 08660 Balsareny, Barcelona.
 • GPS:
  41°87’26.77″N 1°86’17.43″E
 • Telèfon:
  609 920 304
 • Horaris:
  .